Wat is WATERDICHT Amsterdam?

Je gaat altijd stijlvol gekleed. Behalve als het regent… Maar waarom zou rainwear niet geraffineerd kunnen zijn? In de nieuwste collectie mixt WATERDICHT Amsterdam fashion met function.

WATERDICHT Amsterdam vindt de balans tussen Parijse couture en Nederlandse functionaliteit. En transformeert een kledingstuk, dat tot nu toe werd gezien als noodzakelijk kwaad, in een regelrecht fashion statement: de regenjas wordt de STRAINCOAT (Stylish raincoat). En ontwikkelt een nieuwe generatie regenjassen waarbij veel aandacht wordt besteed aan een perfecte pasvorm, een mooie belijning en een hoogstaande afwerking. Ze gaan uiterst nauwkeurig te werk, om geen detail over het hoofd te zien. En tegelijkertijd wordt de eenvoud van de belijning behouden, in zijn puurste vorm. Het is een mix van: fashion met function. De collectie is niet alleen stijlvol, deze is ook van hoge kwaliteit. De regenjassen van WATERDICHT Amsterdam zijn vervaardigd van gelamineerd materiaal, waarbij de naden zijn getaped, daardoor zijn ze geheel WATERDICHT. WATERDICHT Amsterdam staat voor understated chic. Bron van inspiratie voor de collectie regenjassen is de elegante stijl uit de jaren dertig t/m jaren zeventig. Maar staat ook voor comfort. De pasvorm zorgt ervoor dat je je lekker in de jas kunt bewegen, terwijl je perfect beschermd blijft tegen regen en wind. Handig detail is de afneembare capuchon. De klep daarvan kun je bovendien naar eigen inzicht verstellen.

Gemaakt in Portugal.

Ontworpen in het modebewuster Amsterdam en gemaakt door een familie bedrijf in Portugal. ‘Het vinden van de juiste leveranciers om mee te werken was een spannende reis terwijl we constant op zoek waren naar de beste balans tussen creativiteit en technische aspecten. Deze reis heeft geleiden tot een Portugese fabrikant, bekend om zijn hoge kwaliteit bovenkleding, Productie in Europe stelt in staat om het productieproces te verkorten en betrouwbare leveringen te verzekeren.

Straincoat
Trench Coat Classic

De Straincoat Trenchcoat Classic met zijn klassieke ontwerp is een absoluut stijlvol fenomeen. Het is de perfecte regenjas om te dragen tijdens dreigende bewolkte dagen, en stijlvol beschermen van uw mode ensemble tegen alle elementen. Er is een reden waarom het de Straincoat is genoemd: a Stylish Raincoat (een stijlvolle regenjas).

De straincoat trenchcoat classic kan het best worden omschreven als de ultieme balans tussen mode en functie. Ingetogen chic is de ondertekening van Waterdicht Amsterdam. De straincoat Trenchcoat Classic, ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Portugal, is gemaakt van waterdicht ademend materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor volledige bescherming tegen de omstandigheden omdat alle naden zijn getapet. Dit maakt de straincoat werkelijk waterdicht.

Straincoat
Trench Coat Classic

Met zijn robuuste en kosmopolitische uitstraling: de Straincoat Anorak Kaap komt in een eeuwig stijlvol zwart ontwerp. Er is een reden waarom het de Straincoat is genoemd: a Stylish Raincoat (een stijlvolle regenjas).

De Straincoat Anorak Cape voegt de beste eigenschappen van een jas en een cape en zijn karakter kan het beste worden omschreven als de ultieme mix tussen Parijse couture en Nederlandse functionaliteit. Ingetogen chic is de ondertekening van Waterdicht Amsterdam. De Straincoat Anorak Kaap, ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Portugal, is gemaakt van waterdicht ademend materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor volledige bescherming tegen de omstandigheden omdat alle naden zijn getapet. Dit maakt de straincoat werkelijk waterdicht.

Straincoat
Parka Urban

Met zijn chique ontwerp in legergroen, de Straincoat Parka Urban, een absolute stijlvolle stedelijk fenomeen. Er is een reden waarom het de Straincoat is genoemd: a Stylish Raincoat (een stijlvolle regenjas).

Met echt vakmanschap, de beste materialen en oog voor detail ontwerpster Judith Nelis heeft deze jas ontworpen met een mooi rechte fit. De Straincoat Parka Urban, met haar opvallende, maar delicate stikken, kan het best worden omschreven als de ultieme balans tussen stedelijk en stijlvol. Ingetogen chic is de ondertekening van Waterdicht Amsterdam. Straincoat Parka Urban, ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Portugal, is gemaakt van waterdicht ademend materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor volledige bescherming tegen de omstandigheden omdat alle naden zijn getapet. Dit maakt de straincoat werkelijk waterdicht.

Voor vragen en of informatie kan u altijd mailen of bellen.

Contact